Arculatkoncepció a Green Glow organikus takarítócégnek 

Grafcom Projekt


Green_glow

Facebook

Tweet

LinkedIn

Időről időre kalandozunk egy kicsit a Grafcomnál és a saját részünkre is készítünk és tervezünk kreatív koncepciókat. Ilyen a Green Glow tervezés ötlete is – egy olyan professzionális takarítócég, amely természetes és növényi alapanyagokkal dolgozik, makulátlan tisztaságot hagyva a lakásban és az irodában. 

A Green Glow egy koncepció, ami azt jelenti, hogy a mi képzeletbeli vállalkozásunk. A Grafcomnál eljátszottunk a gondolatával: mi lenne, ha mi alapítanánk egy ilyen céget? Mi lenne a neve, mi lenne a küldetése, hogyan mutatnánk meg a közönségnek? Ha hiszitek ha nem, a Green Glow nevét a ChatGPT javaslatára választottuk néhány hatásos prompt beírásával. A névválasztást egy rövid kutatómunka követte az Instagramon, ahol takarítószolgáltatásokról kérdeztük a már természetvédelem iránt érdeklődő közösséget: itt a professzionális takarításról, színkonbinációkról, egészségügyi prioritásokról kaptunk válaszokat több száz kitöltőtől. 

De itt még nem álltunk meg – mélyinterjúkat készítettünk olyan iparági kollégákkal, ahol a takarítószolgáltatás fontos szerepet tölt be. Párhuzamosan pedig elkészítettük a Green Glow arculatának koncepcióját, melyen két tehetséges grafikusunk dolgozott: egy letisztult, természetközeli, egyszerű arculatot képzeltünk el a Green Glow-nak. 

Imádnád, ha létezne egy ilyen vállalkozás? Az biztos, hogy mi igen, bár ez a projekt kifejezetten a mi kreatív kalandozásunk alanya volt. De ha úgy érkeztél a cikkünkhöz, hogy épp organikus takarítócéget szeretnél alapítani és már csak egy arculatkoncepcióra volt szükséged, írj nekünk bátran!  

Projektvezetés: Till Anilla 

Grafikai tervezés: Fazakas Beáta, Miklós Alexandra