Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértő személyes honlapja 

Grafcom Projekt


Castel

Facebook

Tweet

LinkedIn

Személyes márkaépítésben és weboldalfejlesztésben dolgoztunk együtt Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértővel. Egy olyan honlapra volt szüksége, ahol közérthetően tud kommunikálni tudományos és iparági munkásságáról, valamint ahol rendszeresen beszámolhat médiaszerepléseiről, megjelent és megjelenő könyveiről, valamint a közelgő eseményekről.

Tovább a honlapra

Robert C. Castel aktív szereplője a hazai és nemzetközi biztonságpolitikai diskurzusnak, és neve ismerős lehet mindazok számára, akik követik a téma szakmai beszélgetéseit. Célunk az volt, hogy Robert munkáját egy átlátható és önazonos módon tegyük elérhetővé a közönsége számára – ami egy igen aktív szakmai közösség, hiszen a honlap elkészültét sok évnyi személyes márkaépítés előzte meg Robert részéről.

A projekt előkészülete során inspirálódtunk hazai és külföldi személyes weboldalak struktúrájából és megjelenéséből. Roberttel folyamatosan egyeztetve alakítottuk ki a honlap felépítését és megjelenését: egy letisztult, funkcionális és önazonos oldalt. Az együttműködésünk azonban a honlap átadásával még nem ért véget. Ahogy Robert szakmai életútja fejlődik, úgy bővül a honlap is további funkciókkal – a közeljövőben például egy szakmai online kurzussal. Ezért érdemes a biztonságpolitika iránt érdeklődőknek figyelemmel kísérni Robert honlapját!

Projektvezetés: Ruttkay Lili, Till Anilla

Grafikai tervezés: Miklós Alexandra

Webfejlesztés: Nezezon Róbert