Magyar Rögbi szövetség – Rögbi könyv

A rögbi sportág története Magyarországon rendkívül nemes és gazdag, és az elmúlt évtizedekben látványos fejlődésen ment keresztül. Mi már több mint hat éve együttműködünk a rögbisekkel, és számunkra is megtiszteltetés volt részt venni abban a projektben, mely során létrejött egy könyv, amely az eddigi legátfogóbb összefoglalója a magyarországi rögbi történelmének. Ez a projekt egy abszolút mérföldkőnek számít minden sporttörténeti és szakmai aspektusból, és büszkeséggel tölt el minket, hogy részt vehettünk benne.

Az album tartalma kiemelkedő minőségben került összeállításra, köszönhetően Dénes Tamásnak, aki szakmai szempontból az alapítója ennek a projektnek. Nem csupán egy képgyűjtemény, hanem hangsúlyt fektet a tartalom mélyreható elemzésére is, így valódi mérföldkővé válik a rögbi szakmában. Az ilyen jellegű kiadványok megjelenése ritka és különleges esemény. Épp ezért a projekt menedzselése során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a könyv méltó külsőt kapjon, amely tükrözi a tartalom magas színvonalát. Emellett nagy gondot fordítottunk a projekt megfelelő pozícionálására és kommunikációjára is, hogy az album ne csak a sporttörténeti és szakmai körökben legyen ismert, hanem az általános közönség számára is vonzóvá váljon.

Az album megjelenése óta számos pozitív visszajelzést kaptunk, és rendkívül népszerűvé vált a rögbi szerelmesei körében. Méltó módon mutatja be az egykori korszakot és reméljük örök értéket fog képviselni a rögbi szakmában.