Weboldal fejlesztés, nyomtatott sajtó – BMTE

Az elmúlt évek során a Budafoki MTE ügyfelünkkel számos projektet vittünk sikeresen végbe. Az egyik legnagyobb volumenű projektünk az egyesület régi weboldalának a teljes körű újra gondolása és megvalósítása volt. Többek között ezen új weboldal létrehozása is hozzájárult, ahhoz, hogy az egyesület meg tudja valósítani a megfelelő színvonalú kommunikációt, amit megkövetelt a csapat felsőbb csoportba való bejutása.

            A weboldal újra gondolásához az ügyfél igényeket és a jelenlegi trendeket vettük alapul, amelyekbe számos új features került. A weblap dizájnját több a csapatban lévő webdesigner tervezte, az ügyfél kérései alapján. A weboldal felépítésénél arra törekedtünk, hogy a lehető leginkább felhasználóbarát legyen. Ennek logikai síkon átgondolt weboldal drótvázra is jelentős hangsúlyt fektettünk. Végeredményképp egy olyan weboldal jött létre, ami belépéstől kezdve egy olyan felületet biztosít a látogatóknak, amely kellőképen informatív és élvezhető. A látogatói felület mellett, kialakítottunk egy olyan backend felületet, melyet az ügyfél egy gyors betanítás után, egyszerűen tud kezelni, így külső segítség igénybevételével tudja szerkeszteni, illetve tartalommal feltölteni és naprakészen tartani a weboldalt.

            A weboldal tervezés mellett számos online és offline kommunikációt segítő eszközt alkalmaztunk, illetve a mai napig is alkalmazunk. A meccsekről való élő közvetítésnél alkalmazott facebook posztok sablonjai, a meccseket összefoglaló nyomtatott média tördelése és gyártásának lebonyolítása is a mi feladataink közé tartozik.